İlke, Hakikat ve Vazife Adamı ERGÜN ARIKDAL
İlke, Hakikat ve Vazife Adamı ERGÜN ARIKDAL

İlke, Hakikat ve Vazife Adamı ERGÜN ARIKDAL

55₺

İlke, Hakikat ve Vazife Adamı ERGÜN ARIKDAL

“Ruhsallığın” ne olduğunu ne yapmak istediğini, öz yapısının hangi hakikatleri taşıdığını, dünya insanının manevî tekâmülünün hızlanması için nelerin gerektiğini, 1946 yılından bu yana Türk Ruhçuluğu’nun son stadları olan Dr. Bedri Ruhselman ve Ergün Arıkdal, yayınladıkları eserleriyle ve yaptıkları konuşmalarıyla, birçok araştırmacının geçmişte ve bugün ‘sır’lar olarak sakladıkları hakikatleri tüm insanlığa tam bir açıklıkla anlatmışlardır.

Bu durum, gelecekte, ülkemize spiritüel alanda dünya ölçüsünde bir sorumluluk yüklemektedir.

Bütün açık veya gizli bilgilerin “Ruhsal Realiteyle” ilgili bulunan yönlerinin ortaya çıkması, hakikatin realite hâlinde uygulanması elbette okulunun hedefidir. Bu durum dünya tekâmülünün zorunlu bir sonucudur.

Kutsal vazifesini tamamladıktan sonra dünyayı ve beşer realitesini terk ederek aramızdan ayrılan Sn. Ergün Arıkdal’ın idraklerimizde gitgide devleşen şahsiyeti, şuurlarımızda gitgide geniş mekânlar kazanan bilgi ve kudreti, vicdanlarımızda gitgide derinleşen ahlâkı ve insanlık idealine yönelik olarak, tekâmülün hakikî bilgiler ile hız almasında gösterdiği cehit ve cesaretin karşısında saygı ile eğiliyoruz.

Bu kitap okuyucularımıza, Ergün Arıkdal’ın sıra dışı hayatının bir bölümünü aktarmaktadır.

Daha fazla bilgi için lütfen kendisi adına kurulan “Ergün Arıkdal Ruhsal Araştırmalar Enstitü” youtube kanalındaki belgeseli izleyiniz.

https://youtu.be/K3LP9KtPLXU

Benzer Yayınlar