Ruhsallık Üzerine Denemeler
Ruhsallık Üzerine Denemeler

Ruhsallık Üzerine Denemeler

90₺

Ruhsallık Üzerine Denemeler

Değerli okuyucumuz, bu kitabımızın tanıtımını Üstat Ergün Arıkdal’ın kendi sunumundan aktarıyoruz:

Ruh ve Madde Dergisi’nde otuz yıldan beri yayınlanan “Sevgili Okuyucular” isimli aylık mektuplarımızı zamanın ve yerin gereklerine uygun olarak ifade etmek istediğim sezgi ve düşüncelerimin bir özeti olarak kabul ediyorum.

Ruhçuluğun bir yaşam felsefesi olarak uygulanarak içsel ve dışsal gözlemlerle her an yaşanan ruhsallığın insan için ne kadar önemli olduğunu şu Son Devre’de daha iyi anlıyoruz.

İnsanı kendinden, özünden, varlığından soyutlayan, onu eşyalaştırmak için bütün imkânlarıyla saldıran fikir ve inanç dalgalarının karşısında Ruhsallığın nasıl yiğitçe mücadele verdiğini bilirsiniz. İşte bu “mektuplar”, bir çeşit “günlük” kayıtlar olarak bu mücadelenin pek küçük bir kısmını yansıtan samimi söyleşilerdir. Amacımız, insanda bulunan en büyük değerin, RUH’un bilinçli olarak algılanmasına, varlığımızın kökünden, özümüzden gelen evrimleşme sürecinin kesintisiz olarak sürüp gitmesine hizmet etmektir. Kendini bilmek, sevmeyi öğrenmek ve BİR’in yasalarına göre hareket etmek ruhsallığın özüdür.

Bu eseri büyük mücadelelerden sonra tekrar sizlerle buluşturabildiğimiz için mutluyuz.

Ergün Arıkdal Hakkında daha fazla bilgi için lütfen kendisi adına kurulan “Ergün Arıkdal Ruhsal Araştırmalar Enstitü” youtube kanalındaki belgeseli izleyiniz.

https://youtu.be/K3LP9KtPLXU

Benzer Yayınlar