Anadolu Misyonu
Anadolu Misyonu
Anadolu Misyonu
Anadolu Misyonu

Anadolu Misyonu

145₺

Anadolu Misyonu

Anadolu Misyonu - Ergün Arıkdal
Anadolu Halkı vazifeli bir Halk ’tır.

Bu halkın Orta Asya'dan çıkıp bugün artık Anadolu’laşan Küçük Asya'ya kadar göç ederek gelmesi “Büyük Misyon” unun bir parçasını oluşturur.

Büyük Vazifeli Mustafa Kemal Atatürk’ün bu halkın içinden çıkması ve eşi benzeri görülmemiş bir mücadele ile büyük bir realite değişimi ve dönüşümü meydana getirmesi kesinlikle rastlantı değildir, O da bu misyonun bir parçasıdır.

Anadolu halkı olarak dünya insanlarına örnek olacak şekilde bir realite değişimini gösterebilecek liyakati elde etmek zorundayız. Örnek olacağımız husus maddeden değil, ruhtan kaynaklanan bir kudretin nelere kâdir olduğunu göstermektir.

Ruhsal Rehberler, Dünya'nın tekâmül düzenini ve gidişini, Tanrı Yasaları gereği, iradeleri ile yönlendiren Varlık planları, Öncü Hizmet Erlerini tam kadro enkarne etmiş ve etmeye devam etmektedir. Her yeni realiteden önce olması gerekenler gene olmaktadır. Her şey iptal edildikten sonra yeni nizam her şeye hâkim olacaktır.

Değişimin hızı bir tempo ile kendini dünyanın her yerinde göstermesi ve her türlü tatminsizliğin her yanı sararak genel bir bunalım içinde uyanmaya hazırlık yapmakta olan insanlığın tasvir etmeye çalıştığı manzara, üstün realitelerin Dünya Realitesini değiştirmekte olduğunu açıkça ifade etmektedir. Üstün Realitenin bilgisiyle doğan "yeni nesil" dünyanın her yerinde, bulundukları çevrenin şartlarına uyum sağlayarak, harekete geçme gününü, "ruhsal cesareti" açıkça ortaya koyma eylemini yerine getirme zamanını bilerek beklemektedirler. Müthiş bir kadro, saf ve masum arayış ve özlemler içinde "yerin ve zamanın" olgunlaşmasını bekliyorlar. Bekleyelim ve görelim. Yukarısı sabredenlerin yanındadır.

Enstitü Yayınları’ndan yayınlanan Ergün Arıkdal’ın bu çok özel eseri ile okuyucuları buluşmakta.

Benzer Yayınlar