Tekâmül
Tekâmül
Tekâmül
Tekâmül

Tekâmül

165₺

Ruhun Evrensel Yolculuğu

Yayın Yılı: 2022
Baskı Sayısı: 3. Baskı
Sayfa Sayısı: 282

Ergün Arıkdal’ın bu kitabı, “Tekâmül” kavramının temel ilkelerini ve her mevcudiyetin içinde olan İlahî İrade Yasaları’nı, birçok farklı anlayış seviyesine birden hitap edebilecek tarzda, çok uzun yıllar süren yüksek bilgi ve deneyimlerin ışığında okuyucuya sunmaktadır.

Özümüzü oluşturan ve Ruh adını verdiğimiz varlığımızın Rabb’ini ve kendini bilmek için sürdürdüğü Tekâmül adı verilen sonsuz yolculuğu; bu yolculuğun ana hatlarını, temel ilkelerini birinci ağızdan anlatmaktadır.

Metapsişik araştırmacı, medyum, yazar ve insanlar için bir ruhsal rehber olan Ergün Arıkdal 1936 ile 1997 yılları arasında yaşamış olup, ruhsal bilgilerin aktarılması, yorumlanması, yaşanması ve özümsenmesi bakımından ülkemizde bilinen en önemli kaynak olma özelliğini sürdürmektedir.

Bu kitap, Üstad Ergün Arıkdal’ın eşsiz sadelikteki anlatım tarzı ile yüksek bilgi ve deneyimlerin ışığı altında “Tekâmül” kavramının esas ilkelerini her seviyeden anlayış ve realite düzeyine hitap edecek şekilde okuyucularıyla buluşmaktadır.

Benzer Yayınlar